Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

SAXOFOONLES IN ROTTERDAM

Prijs: € 37,-

6.652 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Nieuw

Saxofoonles door RUUD BERGAMIN

De lessen zijn individueel en gaan op afspraak. Locatie: Amethiststraat 20, Rotterdam. Het lesgeld wordt vooraf betaald en je ontvangt een soort strippenkaart, waarop bij elke les de gebruikte tijd wordt afgetekend. Huidig tarief: 18,50 Eu per half uur; 37 Eu per uur.

Een proefles is mogelijk en er is een instrument te huur om met saxofoon spelen kennis te maken. Huur kan ook elders worden geregeld.

Niet iedere leerling is hetzelfde wat betreft aanleg en voorkeuren. Ik probeer altijd aan te sluiten bij iemands persoonlijke voorkeur. Het liefst geef ik les aan leerlingen die ook nog 'iets' met jazz en improvisatie willen. Zodra iemand een zekere vaardigheid in het spelen heeft ontwikkeld, raad ik aan om deel te gaan nemen aan jazzworkshops of andere ensembles. De ene leerling heeft er het meeste aan om in en heel strakke regelmaat op les te komen, de andere kan zelfstandiger studeren en komt met grotere tussenpozen op les. Dit soort dingen spreek ik met elke leerling af. Er is een aantal basisprincipes in het saxofoonspelen, waar niemand omheen kan. Een goed geluid hangt bijvoorbeeld af van embouchure en ademhalingstechniek. Hoe je het instrument vasthoudt is belangrijk. Van blad kunnen spelen is in de praktijk erg handig en maakt je als muzikant meer waard. Ook gehoortraining is belangrijk. In mijn lessen geef ik zowel aandacht aan het van blad spelen als aan het op het gehoor speken.

Ik ben zelf bezig als: saxofonist in diverse bands / Big Band dirigent / saxofoondocent (privé-lespraktijk) / jazz-workshopleider / inleider over jazz (met beeld en geluidsmateriaal). Verdere informatie is te vinden op www.ruudbergamin.com

  • Website:
  • www.ruudbergamin.com
Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
11 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Rotterdam
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)