Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

muziekinstrumenten

Waanzinnige PIEZO PICKUP lees de vele reviews !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Prijs: € 17,95

12.598 keer bekeken • Status: Actief

Te koop nieuw met garantie en 10 dagen recht van retour de unieke Rebel Piezo-pickup.

Ingebouwd geeft deze pickup een versterkt natuurgetrouw akoestisch geluid, lees de vele reviews !
Deze pickup is geschikt voor inbouw in alle soorten gitaren (staal en nylon snaren), dobro, mandoline, banjo, ukelele, luit , vele oosterse instrumenten enz. De pickup kan zonder preamp op iedere versterker aangesloten worden.
De pickup is in 15 minuten door ieder in te bouwen, 2 linkerhanden volstaan. Een uitvoerige handleiding wordt meegezonden.

De pickup is er in verschillende uitvoeringen :

Model R1 enkele piezo pickup met standaard jackplug. (meest verkocht) prijs 17,95 euro
Model E1 enkele piezo met gecombineerde strapholder/jackplug chroom prijs 22,95 euro

GRATIS VERZENDING NEDERLAND EN BELGIE  !!

De modellen met standaard jackplug zijn vrijwel onzichtbaar in te bouwen. De piezo wordt binnenin de kast geplakt, het enige wat je ziet is de te monteren jackplug (gaatje boren noodzakelijk)

De modellen met de gecombineerde strapholder/jackplug zijn geheel onzichtbaar in te bouwen. De nieuwe strapholder (voor de gitaarband) komt in de plaats van de oude. Oud gaatje moet meestel wel iets groter geboord worden.
Deze uitvoeringen zijn uitermate geschikt en aanbevolen voor kostbare instrumenten.

reviews betreffende de rebelpickup piezo.
.
(deze eerste is van een gitaardocent met 104 leerlingen in belgie)

Hi Dick
I tried the piezo on my National tricone (dobro)(very easy to instal) and it is very... very but very nice!!! Your pickup compared to all the others I had (and I had really a lot) very balanced and very natural even without a preamplifier People said, -very powerful and natural-, it is the first time I heard something like that for a guitar pickup used an AER and a Roland , both sounded very nice natural and balanced it made me wonder why I got an AER if the Roland sounds the same good!!!!! and it is because of your piezo, with the ibeam or mcintyre i dont have the same results ….
tell me please how much it will cost (for 10-20-30 piezos)
note van t.dinky : De rebelMusic pickup ,rechtstreeks aangesloten op een eenvoudige roland versterker klinkt dus blijkbaar mooier dan alle andere zeer kostbare pickups zelfs in combinatie met geavanceerde versterking !
.
Hallo,
Ik heb het element ingebouwd en het klinkt perfect,wat me opvalt is dat het akoestisch karakter behouden blijft. Het element is ingebouwd in een Fender D model, die nu als reserve meegaat naar optredens, het hoofd instrument is een Ovation maar nu ik dit gehoord heb weet ik het zonet nog niet wat beter klinkt. Het tweede element ga ik in een Spaanse gitaar inbouwen, ik ben benieuwd hoe dit gaat klinken.Als ik weer piezo's nodig heb is hetgeen jij aanbiedt eigenlijk de enigste optie.
Succes verder en groet:
Joh
.
He Dick,
Nog bedankt voor de voortreffelijke piezo pickup. We hebben afgelopen zaterdag een optreden gegeven in een lokale pub en de banjo klonk echt fantastisch. Dit is de eerste keer dat we geen problemen hebben gehad met het rondzingen van de banjo en ook voor het eerst dat de banjo er goed uit sprong. Dat elementje pikt de sound echt fantastisch op, geeft veel volume en behoud het echte karakteristieke banjo geluid. Dus ik raad ook iedereen aan die zijn banjo wilt versterken om dit elementje aan te schaffen, 17 EURI's en je bent klaar.
Blubber, *!!
.
hallo
ik heb bij jouw een paar weken geleden een paar akoustische gitaar elementen gekocht . heb je ze nog zoja dan zou ik er nog graag 4 bij je willen bestellen . ze bevallen goed en nu wil een vriend van mij ze ook in zijn gitaar en mandoline .
met vriendelijke groeten klaas
.
Hi Dinky,
Dat elementje van mij is reeds ingebouwd in een Spaanse gitaar en geeft perfect geluid, Verleden keer had je de draadjes eraan gesoldeerd zou je dat weer willen doen voor mij ? en ik maak het geld uiteraard gelijk weer over . ik heb hem op een 12 snarige gitaar gezet en het geluid is uitstekend . en nu wil een vriend het op de mandoline proberen .
.
Hai,
bedankt voor het toegestuurde element dinky, ik heb hem meteen gemonteerd en het klinkt geweldig. ongeloofelijk dat je voor zo weinig geld zo`n geluid krijgt een prima vondst van je. Hierbij dus van harte bedankt, het scheelt mij de aankoop van een gitaar. Tof dat je het element al toegestuurd had voor je het geld gekregen had, het zal wel snel op je rekening staan. Ik heb aardig wat kennissen in de muziek en zal de vinding doorgeven, volgens mij zit er wel handel voor je in. Muzikale groeten van een zeer tevreden klant. Marcel F*
.
hoi Dick,
die piezo is magnifiek. Ik wil er sowieso nog eentje bestellen moet eens wat
rond vragen bij mijn vrienden ik denk dat ik nog meer mensen kan helpen. Heb
je er nog veel op voorraad?
S
.
Hoi man
Ik heb hem ingebouwd zoals je zei in de buurt van de brug en bij de drie dunste snaren,en je hebt gelijk waanzinnig man klinkt prachtig ongelofelijk wat er uit zo'n klein plaatje aan geluid komt.Ik ben er erg blij mee en ga dit natuurlijk ook weer verder vertellen,hé man bedankt voor de snelle service en tot ziens.
gr R*
.
Beste Dick,
Ik heb je piezo verwerkt in mijn banjo en ben hier zéér tevreden van, geeft een perfecte sound voor weinig geld! Als ik hoor van iemand die zoiets nodig heeft stuur ik hem door naar jou!! Bedankt.
Groeten, J.
.
Beste Dick,
Om op jouw vraag te antwoorden. Ik heb eerst geprobeerd de piezo te plaatsen op de plaats die jij omschreven had in de handleiding.
Resultaat: instrument begint te snel en hard feed-back te geven. Nadien heb ik andere plaatsen uitgetest met tape en het beste resultaat was dicht in de buurt van de hals en ongeveer 10 centimeter boven de dikste snaar. Het metalen plaatje heb ik aan de binnenkant tegen het vel geplakt met hot-glue. Kan bij jou misschien anders zijn, bij mij is dit in ieder geval de beste plaats.
Groeten, J
Note van t.dinky : Fijn te horen dat het systeem ook voor banjo uitstekend werkt ! En een nuttige review i.v.m. de afwijkende montageplaats van de piezo bij banjo !
.
Hoi Dick,
Vanmiddag heb ik 2 piezo's van je gekocht, en m'n vriend en ik zijn meteen aan het knutselen gegaan...Die rotsnaren er opnieuw opzetten waren inderdaad meer werk dan het installeren van de piezo. Inderdaad, gaatje boren, klonk meteén goed bij het plaatsen voorbij de brug, en nooit verwacht dat zo'n "primitief" systeem zo'n ongelooflijk goed geluid produceert. Je zult zeker nog vaker van me horen, bedankt voor deze geweldige oplossing.
Groeten, * * uit Volendam
.
Hallo Dick,
Ik heb de piezo in goede orde ontvangen en inmiddels ingebouwd.
Het vergt nog wat experimenteren met de juiste tone-settings maar ik moet
zeggen dat het geluid van het
piezo-element verbluffend is, zowel wat betreft de gevoeligheid als toon.
Ik heb de output via een Jack/strapholder-bus dus je ziet er niets van (best
wel belangrijk bij een gitaar van 29 jaar oud)
Misschien dat ik er binnenkort nog één bijbestel om er bij in te bouwen.
(stereo uitgamg en dan de balans instellen met een mixertje)
In ieder geval, voor nu, bedankt voor de uiterst snelle levering en je hoort
nog van me.
Groeten ...Gijs
.
Dick,
bedankt voor de snelle en zorgloze levering. Inmiddels aan het werk geweest
en het resultaat verraste me!
Groet,
Piet
Graft
.
Hoi Dick
Pakje kwam vandaag binnen en ik heb het gelijk gemonteerd. Ik had niet
gedacht dat het zo mooi zou klinken. Het is een natuurlijk geluid net zoals
de gitaar klinkt.
Perfect.
Bedankt.
Groetjes
Frits
.
Hallo Dick,
Ik heb vandaag het element ingebouwd en je raadt het, een zuivere en natuurgetrouw geluid. Chapeau, mijn complimenten voor de snelle levering en goede handleiding
groeten, Niels
.
Hallo Dick,
Je mag me absoluut opnemen in de serie 'lovende recensies' :-) Als ik nog drie 'standaard' piezo's bestel, plus ook nog eens drie 'dubbele', wat ben ik dan kwijt...? Ze worden ingebouwd in o.a. een lier (type kinnor-harp), een laúd, een keltische harp, een cura (kleine baglama) en een dubbelhalzige akoestische gitaar - zie plaatje. Als de boel is ingebouwd zet ik het wel samen op een foto voor je als je wil. ("Je kan er meer mee versterken dan alleen een gitaar, kijk maar...")
Groeten,
Eric
.
beste Dick,
de recenties hebben niet gelogen, supersnelle verzending en prima geluid!
Bedankt!
met vriendelijke groet,
René S
.
Goeie morgen Dick,
Ik heb het erg druk gehad met een verbouwing vandaar dat de reactie wat lang weg bleef.
Het inbouwen (banjo) ging niet in 5 minuten want het hout was twee keer zo dik als de plug dus moest ik een gat maken en een groter gat half zo diep waar het blokje in past dus dat kost wat meer tijd.
Maar ik moet zeggen hij werkt perfect ik sluit hem aan op de Boss AD-8 Acoustic Guitar Processor en het geluid op zolder is super.
Ik heb hem verder nog niet uit geprobeerd maar ik verwacht geen problemen.
Gr Jack
.
Beste Dick,
zojuist telebankierde ik 19,95 naar je voor een piezo. Een medebandlid bestelde er al eerder drie en we zijn zeer tevreden. Ze zitten nu op een mandoline , banjolille en ukelelle, de nieuwe komt op een mandola.
Theo M*
.
Hallo Dick,
Bedankt voor het elementje en voor de goed snelle verzending, top!
Ik heb hem direct na ontvangst ingebouwd en hij klinkt erg goed.
Wonderbaarlijk dat uit zo'n klein plaatje zo goed geluid kan komen. Heel erg
bedankt.
Mgv,David
.
Hoi Dick,
ik heb vanochtend jouw piëzo-element geïnstalleerd in een akoestische gitaar. Fantastisch helder en zuiver, mooie bassen en een akoestische klank. Beter dan de Lowden van een vriend met Fishmansysteem! Dus wil ik graag nog een exemplaar bestellen voor mijn 12-snarige gitaar. Bedankt en ga zo door!!
André S*
Hallo Dick, piezo pickup vandaag ontvangen en even getest op een andere gitaar dan waarvoor hij is bedoeld. Het klinkt echt geweldig. Ben zeer benieuwd hoe het met mijn Fender La Brea klinkt. Deze hebben nl standaard een zeer belabberd stuk electronica voor de versterking. Bedankt voor de supersnelle levering.
Met vriendelijke groet,
Dennis
.
Beste Rebel muzikanten,
Ik heb vandaag de piezo van u ontvangen en op mijn mandoline geplakt.
Net voor de kam geeft het beste geluid,,,,
En het klinkt GEWELDIG !!!!!!!en ik ben er heel erg tevreden mee,,,
Groetjess en tot nog eens, Wim R
reviews betreffende de rebelmusic dynamic piezo (dubbele 2 piezo uitvoering !!)
.
Hallo alweer Dick, nou, ik heb de dubbele piezo erin geplakt en dit is waar
voor je geld. Ik had een Ashworth systeem met opamp (indertijd 200 gulden)
en dit is beter zonder twijfel. Goede balans, goed laag en hoog. En geen
brom.
Ik denk dat ik er nog een of meerdere bij je ga bestellen.
groeten, *
.
Hallo Dick,
De piezo's werken perfect. Ik heb ze zo geplaatst dat de plek met het meeste hoog en de plek met de meeste laag zijn geselecteerd. Als resultaat hoef ik vrij weinig 'finetuning' op de pre-amp of versterker door te voren. Ik heb uiteindelijk een sterkere dubbelzijdige tapijtlijm gebruikt. Is flinterdun, werkt perfect. Met name de registratie van het laag is super. Donderdag de vuurdoop op de bühne.
Bedankt voor de snelle levering en verdere service.
Groet,
.
Hallo Dick.
Ik heb de tweede Piezo ontvangen en reeds gemonteerd. Met een tweede piezo erbij klinkt hij stukke beter! Het geluid is nu voller van kleur. Ik heb gemerkt dat ik hem zo STRAK mogelijk tegen het bovenblad moest plaatsen. Dus zonder tape ertussen. Ik heb uiteindelijk ervoor gekozen om ze vast te zetten d.m.v. een klein druppeltje secondenlijm. Hierdoor zit hij mooi strak tegen het bovenblad aan.
Mijn gitaar (richwood DL-71), Klinkt nu erg mooi op mijn acoustische versterker. Het klinkt nu voller en mooi in het hoog en laag.
Het was even proberen, maar uiteindelijk met de tweede piezo erbij kreeg ik een mooier resultaat.
Mijn complimenten voor het product!!! Als ik er een cijfer aan moest koppelen, werd het een dikke 9. (prijs/kwaliteits verhouding).
Bedankt voor de tweede Piezo. Het heeft dus echt geholpen om het geluid voller te krijgen.
Groetjes
Y*
Dick,
Eerlijk gezegd had ik aanvankelijk mijn bedenkingen tegen de Rebel Music piëzo's,omdat ik op legio gitaren een under-saddle piëzo-strip heb gehad en die kan ik absoluut niet aan mijn oren velen. Maar ik heb de gok gewaagd t.b.v. mijn moeilijkst te versterken acoustische gitaar d.w.z. een Saga Macafferri (Django-Rheinhard model).
Immers daar zit een houten brug op waar je onmogelijk een strip of ribbon in kunt bouwen en die heeft zo'n groot D-vormig klankgat waar je nauwelijks een element in kunt zetten.Daar heb ik van alles op geprobeerd b.v. met verloopstukken een Fisman Rare Eart Blend(let wel van 450 Euro) maar het klonk voor geen meter.
En de Rebel Piëzo's van slechts 45 Euro klinken erg goed. Het volume is sterk genoeg, helemaal geen voorversterking nodig en vrijwel ruisvrij. Ik heb even moetenzoeken naar de juiste plek, zoals jij terecht stelt de balans tussen volume, timbreen (kans op) feedback. Bij de hoogste snaren is dat ong. de plek die jij opde tekening aangeeft, bij de laagste snaren iets verder naar boven en iets meernaar achter (dus iets verder weg van de snaren, te dichtbij gaf hier snel feedback).
Kortom ik wil er nog wat bij bestellen. Sowieso eenzelfde dubbele piëzo met een jack van Euro 45,95 en dan drie dubbele die ik kan solderen aan al aanwezige jacks.Pluggen/jacks heb ik dan niet nodig, als jij alleen de dubbele piëzo's wil leverenen iets van de prijs van Euro 27,99 af wilt halen zou ik dat waarderen want diepluggen moet ik weggooien. Mail mij even het totaalbedrag inclusief porto.
Ik heb dus een heel arsenaal gitaren en de top aan acoustische elementen omte vergelijken, ik wil best een leuke recensie voor je schrijven maar dan eeneerlijke/degelijke d.w.z nadat ik wat weken heb kunnen testen. Ik ben een soort Ry Cooder, muzikaal beperkt maar met een super kritisch gehoor.
Een "minpunt" is dat de je die piëzo's echt vast moet lijmen, want met plakband is het geluid een stuk minder. Dan kun je ze dus niet meer verkassen naar eenandere gitaar, maar met mijn 10 keer duurdere Taylor ES kan ik dat ook niet.
Tot horens. Bernard.

Dirk,
Zoals gezegd wil ik wel een ruimere recentie schrijven,want ik ga die piëzo's in heel verschillende gitaartypeninbouwen van een archtop-jazzer tot een parlour.Maar daarvoor neem ik wel de tijd.
Mijn eerdere verhaal geldt echter alleen een jazzer type Maccafferi en dat betreft maar een heel beperkte groepmuzikanten. Maar als je (delen daaruit) alvast op wilt nemen,hou het dan bij mijn voornaam Bernard.
Ik ken niet de aard van je bedrijf/hobby, misschienmoet je een recentie uitlokken in Gitarist, want jouwpiëzo's zijn dus veel beter dan de alom gebruikte Fishman Matrix en dan ook nog veel goedkoper. Succes. Bernard

Reageer nu!

Contact-informatie

Rebelpickups ( Bedrijf )
10 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Purmerend
(Noord-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)