Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

muziekinstrumenten

Echte hand-pan Timberland Bear & Brown D-mineur

Prijs: € 1.900,-

264 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Zo goed als nieuw

Ik heb minder dan een jaar geleden deze hand pan nieuw gekocht. Het geluid is prachtig, maar na al een paar keer kort spelen kwam ik erachter dat de klank niet bij me past. De klank is heel meditatief en rustig, het geluid klinkt als vallende waterdruppels. Ik vind het sonde voor zo een prachtinstrument op niet bespeeld te worden.
Ik ben op zoek naar een meer vrolijke hang die bij mij past vandaar dat ik die van mij wil verkopen. Hij is amper gebruikt en dus eigenlijk net zo nieuw.
De tonen zijn nog helemaal in tune.
Er zit ook een certificaat bij van de maker. Hij is gemaakt op 12-04-2016 dus nog echt nieuw.

De klanken zijn uitgekozen zodat ze allemaal mooi klinken met elkaar. Elke beginner kan er al een mooi geluid uit krijgen zonder veel moeite. De tonen zijn d-a-b6-d'-e'-g'-a. Hij is gestemd op een Dm dus je kunt ermee samenspelen met andere muzikanten.

Als u graag wilt weten hoe hij klinkt, stuur me dan even een berichtje dan stuur ik u een opname op. De kwaliteit van mijn microfoon is niet best, dus het beste is om even langs te komen en zelf het prachtige geluid te horen wat niet via een simpele telefoon goed overkomt.

Met orginele tas en certificaat.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
1 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Breda
(Noord-Brabant, Nederland)
Tel: 0610332243

Biedingen

Naam Contact
Roland 1.500,-

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)