Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Gebruikt: Behringer Multigate Pro XR4400, 20230233

Prijs: € 69,-

78 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Gebruikt

Gebruikt: Behringer Multigate Pro XR4400, 20230233

Staat: Gebruikt.....................Vraagprijs: € 69,00
of doe een acceptabel prijsvoorstel vanaf € 55,00

Verzenden binnen Nederland: € 6,95 extra (levering aan huis)Verzenden naar Belgie: € 12,25 extra (levering aan huis)Andere landen op aanvraag. Ophalen kan natuurlijk ook.BELANGRIJKE INFORMATIE:Ophaal/bezoek adres: Musical Things Europe, Kaldenkerkerweg 106, 5915 AE in Venlo

Bezoek tijden (zonder afspraak): Ma.t/m vr. van 18:00 tot 19:30 uur en zaterdags van 10:00 tot 17:00 uur of op afspraak.

Bestellen / reserveren: Stuur een bericht via deze advertentie met je naam, adres en eigen EMAIL adres en je krijgt spoedig bericht terug.

Betaalmogelijkheden: Contant bij ophalen, bankoverboeking bij verzenden.

Voor info of afspraak: Stuur een mail via deze advertentie naar Twan en ik zal U zo spoedig mogelijk antwoorden.
Google ook naar mteurope. Check ook onze andere advertenties.

Kopersbescherming / Garantie: Buiten de normale product garantie (i.v.t.) geven wij op alle artikelen 3 weken retour garantie vanaf aankoopdatum. (hier zijn voor de koper geen kosten aan verbonden).

Artikel info: Een gate is te vergelijken met een elektronisch gestuurd hek voor het volume. Wanneer het volume onder een bepaalde drempel komt, zorgt de gate er voor dat het hek dichtklapt, komt het boven een bepaalde waarde, dan gaat het hek weer open. In de praktijk betekent dit dat lichte ruis, brommen en bijgeluiden worden beperkt wanneer de opnameapparaten niet worden gebruikt, zodat deze bijgeluiden niet doorkomen. Verder is er ook een extender verwerkt in het apparaat, weer eentje voor elk van de vier kanalen. Deze zorgt er voor dat pieken in de muziek geboost worden en zachte passages licht worden gedempt, om een uiterste dynamiek te verkrijgen in uw geluid. Hierdoor wordt het ook mogelijk om bij zachte passages de ruis te verzachten, zodat het minder opvalt en de pieken netjes doorgelaten worden op een flink volume. Het apparaat is eenvoudig 19 inch in te bouwen en neemt slechts 1 U (unit) aan rackhoogte in. Hierdoor is het de ideale toevoeging in een processing-rack.
Specificaties: 4 aparte expander/gate circuits, onderdrukt ruis, geeft pieken een boost voor een perfecte dynamiek, mute kanalen bij signalen die onder de ingestelde drempel zijn, IRC expander/UTR gate circuits, korte attack tijd, 1 HE (4,5cm)
Staat: GEBRUIKT werkt perfect met gebruikssporen

Website tipMuziekinstrumenten aanbiedingen op Bol.com

Reageer nu!

Contact-informatie

Musical Things Europe ( Bedrijf )
2 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Venlo
(Limburg, Nederland)
  • 1 / 9
  • 2 / 9
  • 3 / 9
  • 4 / 9
  • 5 / 9
  • 6 / 9
  • 7 / 9
  • 8 / 9
  • 9 / 9

Biedingen

Nog geen biedingen geplaatst

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)