Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

muziekinstrumenten

Fender 65 twin reverb 85W 2x12 buizenversterker

Prijs: € 1.000,-

1.751 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Gebruikt

Fender 65 twin reverb Zowel technisch als optisch helemaal in orde. Recentelijk nagekeken door een specialist buizen zijn vervangen en verder mankeert er helemaal niets aan geen brom en ruis. Ik gebruik hem te weinig omdat ik te veel amps heb. Ik wil hem graag verkopen aan een liefhebber die er ook een nette prijs voor over heeft. De sound is prachtig en zoals deze behoort te zijn. Ziet er als nieuw uit en heeft altijd in flightcase gestaan. Klassieke Fender versterker die geen verdere uitleg behoeft.

Algemeen De Fender Twin Reverb werd al in 1952 voor het eerst geintroduceerd. Sindsdien heeft deze klassieke buizen gitaarversterker vele veranderingen ondergaan. De 65 Twin Reverb Reissue is een heruitgave van misschien wel de populairste uitvoering uit 1965. Deze combo wordt gekenmerkt door zijn legendarische sprankelende cleans die te horen zijn in vele hits van toen en nu. De Fender Twin, zoals hij ook wel genoemd wordt, heeft twee aparte kanalen, ingebouwde Reverb en Vibrato effecten en is met 85 Watt vermogen krachtig genoeg voor ieder podium. 
Kenmerken van de Fender 65 Twin Reverb Zowel het Normal als Vibrato kanaal beschikken over een volumeregeling, 3-bands EQ bestaande uit treble, middle en bass, plus een bright-schakelaar voor extra helderheid. Ook zijn beide voorzien van twee ingangen. Voor een cleaner geluid kiest u ingang 2, terwijl ingang 1 met 6dB extra gain ideaal is om de versterker meer te laten oversturen. Het Vibrato-kanaal is tevens uitgerust met analoge Reverb- en Vibrato-effecten. Ook deze zijn buis-aangedreven, voor een heerlijke warme klank. U produceert met gemak die iconische surf-rock sounds van de sixties met de Reverb knop. En met de speed- en intensity-knoppen is het Vibrato-effect tot in detail af te regelen. Met de meegeleverde footswitch kunt u beide effecten afzonderlijk op afstand in- of uitschakelen.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
5 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Monster
(Zuid-Holland, Nederland)
Tel: 0654321536

Biedingen

Nog geen biedingen geplaatst

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)