Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

muziekinstrumenten

Ricardo Sanchis Caprio model I3

Prijs: € 800,-

34 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Gebruikt

Make: Ricardo Sanchis Carpio
Model: Model 3 Classical Guitar
Year: 1972
Top: German Spruce
Back & Sides: Indian rosewood
Scale: 664mm
Nut: 52mm
Finish: Lacquer
Tuners: Lyre
Country: Spain
Condition: Very Good
Location: Hilversum

Richardo Sanchis Carpio(Geb, 1937) is de kleinzoon van Ricardo Sanchis Nacher (1881-1960) hij is de oprichter van Sanchis gitaren. De vader van Richard Sanchis is gedood tijden de Spaanse burger oorlog in 1938 hij is mede hierdoor direct opgeleid door zijn grootvader als gitaarbouwer. Na de dood van zijn grootvader in 1960, heeft zijn oom het bedrijf ge erft. Richard opende zijn eigen werkplaats die tot dag van vandaag door zijn kinderen gerunt wordt, onder de naam Hermanos Sanchis Lopez Tegenwoordig is Ricardo minder betrokken bij het productie proces, maar het bedrijf gerunt door zijn kinderen bouwt nog steeds volgens dezelfde hoge standaard top modellen!

De gitaar die ik aanbied is gemaakt in 1972 het Ricardo Sanchis Caprio model I3(klasiek), ook als is dit niet het top model I1, de gitaar was bedoelt om professionele spelers en gevorderde studenten in hun behoeften te voorzien, voor een gitaar van deze leeftijd ziet hij er bijzonder goed uit, hij heeft natuurlijk sporen van gebruik maar geen scheuren gaten en andere noenmens waardigheden de actie is goed en hij is makkelijk bespeelbaar, bovendien is de gitaar  2 maanden geleden volledig geserviced*.

  • De toets is gereinigd en fretten bij gewerkt. *Het binnenwerk is nagekeken en gereinigd. *De stem mechanieken zijn gereinigd. *De gitaar is volledig opgepoetst. *Er zijn nieuwe snaren opgezet(D'Addario Pro.Arté EJ43 light tension )
Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
10 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Hilversum
(Noord-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)